SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sundsvalls Damfotbollsförening
Fotboll
Slantar till lagkassan!
2023-09-17 18:35

Hej på er! 

Då har jag och Helena beslutat att vi startar upp en försäljning av Ullmax! 

Jag tror att de flesta känner till Ullmax. Om inte så är det ett företag som vänder sig till föreningar som önskar tjäna en slant. De har superfina, bra kvalitet samt bra priser på funktionskläder som underställ, strumpor, mössor, träningskläder/prylar. 

Jag har rätt stor erfarenhet av dessa produkter och har varit med och sålt dessa under många år. 

Vad som också är bra att de är snabba att leverera produkterna och ger en bra förtjänst till laget. Hela 30% av intäkterna går direkt till vårt lag, (inte till föreningen). 

Vi vet att det finns önskemål från tjejerna i vårt lag, att kunna åka på ev. Cup och det är verkligen inte gratis. 

Tanken är att vi startar upp en försäljning nu då hösten börjar närma sig och man gärna börjar klä sig lite mera. Det är hög tid att se över funktionskläderna inför höstens uteträningar, höstlovet eller varför inte börja med julklapparna!! 

Under kommande träningar kommer jag att dela ut kataloger från Ullmax som innehåller information om hur du registrerar dig som säljare mm, samt orderblad. All information som du behöver finns där.  

Katalogen innehåller mest nyheter och de produkter som de tror säljer mest. Scannar man QR-koden, så finns det möjlighet att se allt som finns. 

VÅR GRUPPKOD ÄR: 319449, (den behöver ni för att kunna logga in och registrera er som säljare). 

Om någon önskar flera kataloger för att exempelvis kunna lägga på sin arbetsplats, så är det bara att säga till, jag har fler! 

Sista försäljningsdag för denna period blir 22 oktober. Då kommer vi att kunna leverera produkterna till höstlovet! 

Så kom igen, nu hjälps vi åt att dra in lite pengar till lagkassan!! 

Lycka till! 

Med vänlig hälsning Rose-Mari & Helena. 

 
sponsorer