SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sundsvalls Damfotbollsförening
Fotboll
Information
2022-08-01 16:51

Nu finns all information uppdaterad!

 

- Att fixa listan, med vilka som har tagit på sig uppdrag!  Kvar på listan är att planera avslutning för tjejerna och vara "cup ansvarig" om höstcupen borta på Camp Mitthem kommer att spelas.

 

-Arbetsfördelning, till våra hemmamatcher

- Arbetsfördelning till Arenamatchen 13/8

 

All information finns både här i nyhetsflödet och även under dokument.  Jag har för närvarande lagt dessa dokument utan lösenord.  Dokumenten ligger som word dokument och går därför att redigera! (Så det finns möjlighet att ändra namn direkt i dessa)

 

Vi har en bollkajsa för lite till Arenadagen!  Är det någon som vill och kan  som inte har fått arbetsuppgift redan?  Meddela mig!

 

Som vanligt så ansvarar man själv med att ombesörja byte av arbetsuppgift!  När ersättare är klar så meddelar man i första hand Katarina och i andra hand någon av oss tränare!

 

Har jag glömt någonting eller satt fel namn någonstans, hör av er i så fall så ändrar jag (eller någon av mina 2 tränarkompisar)

 

Jag har ännu inte klurat ut om/hur man kan lägga in så att man kan kommentera information direkt ... återkommer kring den biten och om det är möjligt med en sådan funktion. 

 
sponsorer