SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sundsvalls Damfotbollsförening
Fotboll
Försäljning av Newbody
2022-08-16 21:36
 
Idag på träningen delades ett papper ut till tjejerna med QR-kod som ger en länk till en registreringssida för att kunna sälja Newbody. Ni kan även använda följande länk för att registrera er.
 
Vår säljperiod påbörjas den 25 augusti och pågår tom 26 september. Gå gärna in och registrera er redan nu så ni är redo. Från 25/8 ska ni kunna dela länkar till shoppen samt till er personliga registreringssida som säljare. Därmed kan era kunder själva i lugn och ro lägga in sina beställningar. En vanlig produktkatalog kommer också att delas ut till alla tjejer sista veckan i augusti. Det finns dock mer utbud i själva webbshoppen, så det kan vara bra att tänka på.
 
En målsättning skulle kunna vara att alla säljer 20 paket var, då slipper vi betala frakt samt tjejerna tjänar ca 10.000 kr som är välbehövligt till kommande cuper m.m.
 
Hör av er till Sara Söderholm (Greta mamma) om ni har några frågor. Mobil 076-814 51 98.
 
sponsorer