Bra genrep....
2023-03-26 18:17
Esti stod för ett läckert frisparksmål, vilket innebar 2-0 till SDFF

Man brukar säga att ett dåligt genrep brukar vara bra så vågar vi känna glädje idag?

Självklart att vinna den sista matchen innan seriepremiär och mot Umeå IK kittlar gott i smilgropen.

1-0 efter ett fint förarbete på kanten och inspel av Irma Burman till en perfekt placerad Nora Thörngren som pricksköt i bortre burgaveln. Uppspelen och samspelen från Lisen i målet till främsta spelare sitter bättre och bättre. Några mindre felpass(som kan straffa sig om man blir lite övermodiga) men snabbt formerar man sig och vinner tillbaka bollen.

Umeå jobbar sig in i matchen efter ca 25 minuter och har merparten av spelet halvleken ut men mer än någon boll precis utanför Lisens stolpe kommer man inte, vi håller tätt och behåller kylan.

I andra halvlek så är spelet mera utjämnat och vi har ett antal bra lägen som är så när att resultera, kommer ihåg ett tidigt kalasinspel från vänsterkant av Juulia Grönlund som skruvar sig bakom Umeås backlinje till framstörtande Nadja Fernström men träffen blev svår att få till i hög fart men det var snyggt. I mitten av halvleken kommer Nadja nästan helt fri men blir nerdragen en meter innan straffområdet. Fram kliver Esti och med en grymt välplacerat skott  i krysset gör hon 2-0. Ett resultat som stod sig matchen ut.

Ett lag som jobbar hårt tillsammans och börjar även hitta in med snabba bollar bakom motståndarnas försvarslinje, det känns att det är vår i luften.

Extra plus vill man dela ut till -  hela laget - Ni gör det tillsammans!

Inställd match2024-03-08 18:04
Årsmöte 11/3 -242024-02-06 10:44
Urladdning2023-11-12 17:02
Hitchcock avslutning2023-11-06 09:38
Svettig lördag2023-10-21 15:02
Oerhört viktig seger2023-09-16 16:07
SDFF vs Mallbacken2023-09-15 12:00
Ruskade om serieledarna2023-09-12 08:03