Sundsvalls Damfotbollsförening

MATCHER

Sundsvall DFF - Matcher

ANMÄLAN FOTBOLLSSKOLAN

Vill du börja i SDFFs fotbollsskola?

Fotbollscamp
2024-05-14 10:46

SDFF ANORDNAR ETT TRÄNINGSCAMP FÖR TJEJER FÖDDA 2012 - 2014

När: 25/6-26/6

Plats: Kubenplan

Pris: 650kr

I priset ingår vattenflaska, frukt och lunch.

Gåva till dom första som bokar - begränsat antal platser!

Träningarna under campet kommer att vara anpassade efter individen och träningspassen kommer att innehålla färdighetsträning samt spelövningar.

Ledarteamet under campet består av föreningens ungdomsledare samt a-lagsspelare.

Alla tjejer är välkomna - oavsett klubbtillhörighet!

Vid frågor kontakta: Sussie Walczak 0761-450240

För anmälan: kansli@sdff.nu

2024-04-15 11:09

Säsongskort
2024-04-11 11:37

Om du är mellan 13-18 år och köper ett stödmedlemskap i SDFF för 200kr får du fritt inträde på alla hemmamatcher!

SDFF vill att så många som möjligt ska ha möjlighet att se elitfotboll på nära håll och därför erbjuder vi nu alla ungdomar mellan 13-18 att få gå in gratis på alla 13 matcher på NP3 Arena genom att ta del av detta erbjudande.

Ungdomar under 13 går in gratis men kan självklart också teckna stödmedlemskap för att stötta föreningen!

Bli medlem via vår nya biljettsajt: https://liveday.se/sv/stores/2eAoy2uSXalkZMRUafcJ1ef7xGL

Välj säsongskort ungdom!

Vi ser fram emot en härlig säsong! "

Svenska spels gräsroten har nu delat ut sina pengar.
2023-11-22 11:40
Ni har fått totalt: 13 648 kr
Grattis Sundsvalls DFF

Tänk gärna på att koppla er till SDFF när ni spelar på Svenska spel, man kan vara kopplad till tre olika föreningar. Då får vi en liten slant i slutet på året.

Urladdning
2023-11-12 17:02
Elittettan 2024! Tack Ni alla som gjorde det!

När det gällde som mest, att säsongens sista match skulle avgöra om vi spelade oss kvar i Elitettan eller ur densamma, då steg lagets kapten fram.

Urmoder, urstark och urjobbig att möta Amanda Hagelberg personifierade lagets insats under hela hösten.

Alla har gjort det många inte trodde var möjligt. Tillsammans har man knutit en jättenäve och tagit match efter match med mod, styrka och ödmjukhet inför situationen.

Det är med ett dunkande hjärta man följt dessa tjejer och unnar dem allt!

Vi har aldrig vunnit mot Jitex BK men idag var det en match som inte liknade någon annan.

Vem hade trott att vi skulle ha en ledning med 3-0, inte jag iallafall men otroligt lycklig över det. Hagelberg gör 1-0 och 2-0 efter hörnor. Molly får en fantastisk bra passning av Hannah som hon tar emot och med speed och styrka trycker sig in framför sin försvarare och distinkt avslutar i närmsta hörn, klass.

Många gör ett hårt jobb och det var en kamp. Lisen i målet gör återigen en stabil insats, hennes säsong är nästan omöjlig att göra i sån ung ålder och bara början på sin karriär.

Stort varmt tack alla som verkligen fortsatt trott på att detta skulle vända - Ni kunde, Ni gjorde, Ni tordes!

Ladda ner medlemsappen
Ladda ner ledarappen