SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sundsvalls Damfotbollsförening
Fotboll

ELITETTAN

MATCHER

Sundsvall DFF - Matcher

ANMÄLAN FOTBOLLSSKOLAN

Vill du börja i SDFFs fotbollsskola?

BRAVAD på Bravida arena!
2023-09-30 16:16
Blerta gör ett viktigt mål i Göteborg. Fotoögonblicket har tagit bilden.

Långa resor vid bortamatcher har historiskt inte varit vår styrka och nog blev man orolig när Häcken tar ledningen i matchen efter att haft lite tryck mot vårt mål.

När sedan Sophie Brundin fick tas av planen pga skada kunde man tro att det skulle skaka om laget. Då kliver varje spelare in och gör sitt allra yttersta, löper, duellerar och kämpar.

En smart brytning av Nora Thörngren och ett kalaspass till Molly som iskallt rullar in 1-1 och vi är med i matchen! Vi skapar några fler möjligheter och Blerta för dagen skottvillig(tvingade målvakten till en fin räddning som kunde resulterat) och med mer energi som varit lite sisådär men idag håller hon klass. En hörna som inte tas bort av Häcken försvaret hamnar hos Alva Eriksson som lägger tillbaka bollen mot bortre ytan, där formligen dyker Blerta upp och nickar in 1-2 oerhört skönt.

Spelet böljar verkligen fram och tillbaka, Juulia Grönlund har löpt ett antal meter under matchen och får tag i bollen och driver i hög fart mot deras backlinjen släpper bollen perfekt till Molly som med ett direktskott i närheten av krysset gör 1-3. Magisk vändning som man bara jublar över. 

Vilken insats Ni gör och fortsätt sprattla vidare, all respekt för det Ni presterar.

 

Avancemang till div 2 dam för vårt utvecklingslag!
2023-09-28 15:52

I går spelades sista matchen för vårt utvecklingslag i div 3 och vi nådde hela vägen!
Våra unga tjejer från F19 och F17 trupperna tog hem seriesegern och avancerar nu upp till dam 2:an.

Vi säger stort grattis till våra yngre talanger!
Grymt bra jobbat! 

 

Artikel ST

Oerhört viktig seger
2023-09-16 16:07
Esti´s 2-1 mål vackert på distans.

Det var med fjärilar i magen man satte sig på plats på NP3 Arena idag. Ödesmättat på något sätt. Alla matcher denna höst blir så oerhört viktiga. Tjejerna gör det med bravur och man blir ödmjuk inför vad de åstadkommer match efter match.

Visst spelet är lite haltande ibland och det blir felpass som man bara hoppar i stolen över men på något sätt finns det där lilla extra. Esti´s säsong blev verkligen inte som hon eller vi hoppats på, båtbens skada är inte att leka med men hon har varit närvarande och stöttat och tränat på det hon har fått göra. Därför är det extra fint att just hon får avgöra denna batalj med ett distansskott som lägger sig fint under ribban i Mallbackens mål.

Chansen lever att ta sig över strecket och hålla SDFF kvar på Elitnivå, Medelpad behöver det!

 

 

 

SDFF vs Mallbacken
2023-09-15 12:00

På lördag kl 14..00 är det avspark i en viktig match för vårt A-lag.

Ta med dig några vänner och kom och stötta dem.

Ni kommer väl ihåg att medlemmar går in gratis.

Ruskade om serieledarna
2023-09-12 08:03
Amanda fightingface. Fotoögonblicket har tagit bilden.

En stark insats ruskade verkligen om serieledarna AIK. Det var sånär att vi kunde fått med oss en poäng hem till Sundsvall. Det som stärker är att tjejerna ser att om man jobbar hårt tillsammans och tror på varann, då kan man försätta berg.

Nu var det en väldigt stark försvarsinsats som AIK hade svårt att brotta ned och det hördes. Gnälligt och frustrerat och hos oss växte modet.

En kapten kan leda sitt lag på olika sätt att spelet mot AIK passade Amanda det blev ingen förvånad över. Kamp och uppoffringar kring vårt straffområde är Amandas styrka, nu fick hon med sig alla. Fortsätt jobba så här hårt och ta vara på de omställningar som skapas i o m ett starkt försvarsspel, då kan det gå vägen. Ni är berömvärda tjejer och ledare!

 

Ladda ner medlemsappen
Ladda ner ledarappen
Nyheter från våra lag
 
sponsorer