SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sundsvalls Damfotbollsförening
Fotboll

ELITETTAN

MATCHER

Sundsvall DFF - Matcher

ANMÄLAN FOTBOLLSSKOLAN

Vill du börja i SDFFs fotbollsskola?

SERIEPREMIÄR PÅ SÖNDAG
2023-03-31 07:40
Får vi se denna glädje på söndag? Vi ska göra allt för det!

Äntligen - nu står vi inför 2023 års seriepremiär.

 

Ett nytt SDFF med nytt ledarteam, ny komponerad trupp med ett mål att ta så många poäng det bara går och ge allt för varandra.

Det är med en varm känsla man stiger in i omklädningsrummet. Alla ser varandra i ögonen och hälsar med en klapp, varje gång man träffas. Det skapar en vi-känsla som man verkligen kan ta på. Unga akademispelare får en trygghet, nya spelare får en trygghet det skapas möjligheter på insidan varje individ.

 

Förväntan inför söndagens seriepremiär mot Lidköpings FK, ett gediget elitetta lag som är svårspelat det vet vi. Nu ska vi mäta oss och framförallt göra en prestation som vi är nöjda med sen får vi se om det leder till poäng.

 

Varmt välkomna till NP3!

ST sänder SDFFs samtliga matcher
2023-03-29 19:12
ST fixar matcherna

I år och fyra år framåt ser du som är eller blir prenumerant på ST.nu samtliga matcher med laget på sajten.

Bonnier News, som äger Sundsvalls Tidning, EFD (Elitfotboll Dam) och Spring Media, som företräder EFD, har enats om ett nytt avtal när det gäller sändningar av Elitettan, damfotbollens näst högsta serie.

Se alla matcher på Expressen!
2023-03-28 11:20
Glädje - nu kan Ni se samtliga matcher via Expressen kolla erbjudandet!

 

Passa på nu när de har kampanj 49:- första månaden på denna länk


https://expressen.se/elitettankampanj

 

 

Bra genrep....
2023-03-26 18:17
Esti stod för ett läckert frisparksmål, vilket innebar 2-0 till SDFF

Man brukar säga att ett dåligt genrep brukar vara bra så vågar vi känna glädje idag?

Självklart att vinna den sista matchen innan seriepremiär och mot Umeå IK kittlar gott i smilgropen.

 

1-0 efter ett fint förarbete på kanten och inspel av Irma Burman till en perfekt placerad Nora Thörngren som pricksköt i bortre burgaveln. Uppspelen och samspelen från Lisen i målet till främsta spelare sitter bättre och bättre. Några mindre felpass(som kan straffa sig om man blir lite övermodiga) men snabbt formerar man sig och vinner tillbaka bollen.

 

Umeå jobbar sig in i matchen efter ca 25 minuter och har merparten av spelet halvleken ut men mer än någon boll precis utanför Lisens stolpe kommer man inte, vi håller tätt och behåller kylan.

 

I andra halvlek så är spelet mera utjämnat och vi har ett antal bra lägen som är så när att resultera, kommer ihåg ett tidigt kalasinspel från vänsterkant av Juulia Grönlund som skruvar sig bakom Umeås backlinje till framstörtande Nadja Fernström men träffen blev svår att få till i hög fart men det var snyggt. I mitten av halvleken kommer Nadja nästan helt fri men blir nerdragen en meter innan straffområdet. Fram kliver Esti och med en grymt välplacerat skott  i krysset gör hon 2-0. Ett resultat som stod sig matchen ut.

Ett lag som jobbar hårt tillsammans och börjar även hitta in med snabba bollar bakom motståndarnas försvarslinje, det känns att det är vår i luften.

 

Extra plus vill man dela ut till -  hela laget - Ni gör det tillsammans!

Det börjar likna nåt´
2023-03-20 09:21

Försäsongens näst sista match mot IK Uppsala blev en mycket bättre tillställning än när lagen möttes för drygt en månad sedan. Resultatet då 5-0 och vi var inte i närheten av att hota det damallsvenska motståndet.

 

Igår möttes vi igen och utvecklingen har verkligen gått åt rätt håll, förutom ett onödigt insläppt mål efter 3 minuter så visade laget en stabilitet i både försvarsspel och speluppbyggnad.

 

Om vi inte hade hjälpt till med att blockera ett bra skott av Maja Barkemo så hade nog 1-1 suttit bakom IK Uppsalas nyförvärv i målet. Upphovet var verkligen en bra sekvens där unga Irma Burman lyckades balansera hårt ansatt av en Uppsala spelare och passa in bollen perfekt till Maja. Vi vill ha många spelare i boxen och den här gången hamnade flera på samma yta och skottet blockades av oss och skyndsamt rensades undan.

 

Joel och Fredrik har tillsammans med laget påbörjat något bra och utvecklingen går framåt.

 

Nu väntar den sista träningsmatchen på söndag mot Umeå IK kl 16:00, vi ser framemot den.

 

 

Ladda ner medlemsappen
Ladda ner ledarappen
Nyheter från våra lag
F17 Dam Utveckling, 27/03 23:06 
F17 Dam Utveckling, 27/03 10:02 
F17 Dam Utveckling, 17/02 08:59 
 
sponsorer