SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sundsvalls Damfotbollsförening
Fotboll
Nora Motalas bästa spelare
2023-02-09 09:28

Nora Thörngren Borens IK, tog steget till oss för att komma vidare i sin utveckling.

En smart mittfältsspelare som vi haft ögonen på och fått fina vitsord om.  Första tiden i Nordichallen har bara förstärkt detta.

Väldigt intressant att följa hennes Elitetta säsong.

 

Varmt välkommen Nora!

Nadja med Elitettanerfarenhet
2023-02-09 09:25

SDFF har signat snart 20-åriga anfallaren Nadja Fernström från division 1-klubben Enskede IK.
Nadja spelade 2020 och 2021 med Älvsjö AIK i Elitettan så rutin finns för spel på den här nivån sin ungdom till trots. Ifjol gick hon tillbaka till sin moderklubb innan det nu bär i väg norrut och spel i SDFF.
- Valet föll på SDFF då jag fick ett väldigt bra intryck av klubben när jag var där och provtränade. Det var ett proffsigt bemötande samtidigt som det var varmt och genuint. Dessutom fick jag ett bra intryck av Joel på träningarna. Fick känslan av att han kan få både laget som grupp och spelare individuellt att utvecklas mycket, säger Nadja om valet av SDFF.

Vilka är dina styrkor som fotbollsspelare?
- Det är min snabbhet, tajming i djupledsspelet och spelförståelse.

 

Varmt välkommen Nadja!

Akademispelare tar steget upp
2023-01-11 12:50

Lyan Al-Rikabi, Irma Burman, Lisen Hafstad, Maja Barkemo och Frida Olsson.

 

Dessa är nu uppe i Elitettan truppen och tränar. Duktiga, talangfulla spelare som under 2022 varit uppe och känt på tempot och som klarat det på ett bra sätt.

Nu får de möjligheten att ta nya steg i sin utveckling och Joel är positiv till att akademispelare får möjligheten att mäta sig på en högre nivå.

 

 

 

 

Hagelberg förlänger
2023-01-11 12:17

Stryktålig är en huvudingrediens i Amandas reportoar. Två säsonger utan avbrott är beundransvärt.

Här pratar vi en krigare av stora mått och en spelare som gör ont att möta.

 

Amanda är en spelare med stort hjärta, för andra att se upp till. Inget tekniskt underverk men väl en pådrivare av stora mått, värdefullt i ett lag. Vi är så glada att Du förlänger Ditt engagemang i SDFF.

 

 

 

Pastadrottningen flyttar hem
2022-12-21 09:39

Tilde Westman, även kallad pastadrottningen, flyttar tillbaka hem till Umeå.Tilde har visat på stort fighterhjärta och har fått visa det på olika positioner under säsongen.

Tack för Din säsong här Tilde och lycka till på hemmaplan.

 

 

En sann krigare
2022-12-20 10:09

Tack Sofia för att Du orkat kämpa Dig igenom två tuffa år med långvariga skador. Du har proffsigt hanterat detta på ett fantastiskt sätt. Det är svårt att visa sin kapacitet när man får en sån början. Nu kommer Du närmre hem i och med din flytt och vi önskar Dig all lycka till. 

 

 

 
sponsorer